LIHASKUNTOHARJOITTELU

Voimaa, vahvuutta, kestävyyttä! Paranna lihaskuntoasi monipuolisilla harjoitteilla ja yllä vahvempiin suorituksiin.

Kuntonyrkkeily

Tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäen. Nyrkkeily nostaa peruskuntoa, vahvistaa hartiaseutua sekä rentouttaa hartiaseudun ja käsien lihasjännityksiä. Lisäksi kuntonyrkkeily kehittää koordinaatiota ja motorisia taitoja.

Kahvakuula

Toiminnallinen voimaharjoittelutunti, jossa tarvitaan useiden lihasten yhteistyötä. Harjoittelulla parannetaan lihaskuntoa, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tavoitteena on opetella ja parantaa liikkeiden suoritustekniikkaa ja antaa hyviä virikkeitä omaan harjoitteluun.

Voimatanko

Voimatanko on erinomainen väline toiminnalliseen harjoitteluun antaen harjoitteluun monipuolisuutta ja tehoa. Harjoittelu kehittää lihaskuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta.

Kuntosaliohjaus

Crossfit/crosstraining on tehokas korkean intensiteetin harjoittelua, jossa tehdään raskaista voima – ja räjähtävyysharjoitteita. Harjoittelu kehittää hapenottokykyä, lihaskestävyyttä, maksimivoimaa, nopeutta ja ketteryyttä. Tunti soveltuu sekä huippu-urheilijan että kuntoilijan voima- ja kunto-ohjelmaksi.

Levypainoharjoittelu

Levypainoharjoittelu on tehokas painoharjoittelumuoto, jonka avulla on mahdollista parantaa kehonkoostumusta, edistää rasvanpolttoa ja painonpudotusta sekä parantaa kuntotasoa ja terveydentilaa.

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu sisältää monipuolisia liikesarjoja, joista tärkeässä osassa ovat tasapaino, koordinaatiokyky ja keskivartalon lihasten aktivointi. Harjoituksissa käytetään myös erilaisia välineitä, jotka antavat haastetta liikkeisiin ja kehittävät tehokkaasti kehon motoriikkaa. Harjoittelu sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille.

Itsepuolustus

Harjoitus pitää sisällään erilaisia toimintamalleja yleisimpien uhkatilanteiden varalle, otteista irrottautumisia sekä tärkeää tietoa henkilökohtaisen turvallisuuden parantamiseksi. Itsepuolustustunti on suunniteltu niin, että sille voi osallistua kuka tahansa kuntoon tai ikään katsomatta.

Core

Core on tehokasta koko kehon toiminnallista harjoittelua kehittäen erityisesti keskivartalon tukilihaksia ja kehonhallintaa. Tunnilla tehdään monipuolisesti voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunti sopii monen tasoisille ihmisille.

Reisi-Vatsa-Pakara

Harjoitus pitää sisällään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, joilla vahvistetaan keski- ja alavartalon lihaksistoa.

Taitovoimistelu

Voimisteluohjelmat koostuvat monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä ja hypyistä. Hyppelyt, askelsarjat sekä jalka- ja käsiliikkeet sisältyvät myös ohjelman rakenteeseen. Ohjelmat ovat taiteellisia ja urheilullisia kokonaisuuksia, joten voimistelijoilta edellytetään ilmaisullisuutta, liikkuvuutta, notkeutta, nopeutta, kestävyyttä, voimaa ja koordinaatiokykyä.

Rytminen voimistelu

Harjoittelu keskittyy hyppyihin, piruetteihin, tasapainoihin, taivutuksiin ja muihin vartalon liikkeisiin, joihin vielä yhdistetään välineiden hallittu ja taiturimainen käsittely. Välineitä ovat naru, pallo, vanne, keilat ja nauha.

Naisten telinevoimistelu

Harjoittelu käsittää naisten telinevoimisteluun kuuluvat neljä telinettä, jotka ovat hypyt, nojapuut, puomi ja permanto.

Miesten telinevoimistelu

Harjoittelu käsittää miesten telinevoimisteluun kuuluvat kuusi telinettä, jotka ovat permanto, hevonen, renkaat, hyppy, nojapuut ja rekki.

TRX –harjoittelu

TRX-harjoittelu kehittää voimaa, tasapainoa, joustavuutta ja stabiloi core-lihaksia samanaikaisesti. Harjoittelu edellyttää TRX Suspension harjoitteluköysien käyttöä. TRX-harjoittelun tarjoaa TRX® lisensioituneet ohjaajat.

BAILAMAMA

Harjoittele lantionpohjalihaksesi elämäsi parhaaseen kuntoo. Bailamama tunteja ohjaa Bailamama sertifioidut ohjaajat.

 • 4Venus kaikille naisille
 • 9kk raskaana oleville
 • 2Baby äidille ja vauvalla

TANSSI

Rytmi veressä? Koe eri tanssilajien ilo ja riemu. Vaikka sinulla olisi kaksi puujalkaa tanssiopettajien kanssa kankeimmatkin sulavat tanssinpyörteissä ja oppivat rytmin. Mikä parasta, tanssi on myös loistavaa kuntoliikuntaa!

Lavatanssit

Lavatanssit on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu tanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, valssi, tango ja salsa. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Latinotanssit

Reipas ja mukaansatempaava tanssitunti, jossa kuntoillaan mm. merenquen, salsa ja samban askeleiden tahdissa.

Rivitanssi

Hauskanpitoa ja hyvää kuntoilua kantrimusiikin tahtiin. Kantritanssit koostuvat yksinkertaisista askelsarjoista, joita tanssitaan yksin, nimensä mukaan riveissä.

Barre

Barre konseptin inspiraation lähteenä ovat toimineet klassinen baletti, jooga ja toiminnallinen harjoittelu. Se on tehokas mutta hellävarainen koko kehon harjoitus, joka auttaa lisäämään ryhtiä, parantamaan voimaa ja joustavuutta sekä tasapainoa, kehon hallintaa ja tietoisuutta. Sinun ei tarvitse olla balettitanssija tai joogi / jogiini saada hyötyä tässä luokassa - harjoituksia ja liikkeitä perustuvat perustekijät kustakin tekniikkaa. Tunnilla käytetään tukivälineenä horisonttaalista Barre tankoa. Harjoittelun voi myös suorittaa voimatankoa tai vastaavaa hyödyntäen.

KEHONHUOLTO

Kireyttä, lihasarkuutta tai palautumisongelmia? Huolla ja vahvista kehoasia, yllät parempiin suorituksiin. Rentoutuminen tekee hyvää niin keholla kuin miellekin.

Yoga

Yoga-asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia.

Pilates

Pilates on kehon keskustan hallintaan perustuva harjoittelumuoto, jonka avulla saavutetaan voimaa ja kestävyyttä. Se lisää nivelten liikkuvuutta ja vahvistaa rankaa tukevia lihaksia. Pilatestunti on rauhallinen kokonaisuus, jossa liikkeet tehdään oman hengityksen tahtiin.

Chi Ball

Rauhallista liikuntaa aromapallojen kanssa. Menetelmä perustuu mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, pilatekseen ja joogaan. Tunnilla tehdään avaavia ja lämmittäviä liikkeitä sekä keskivartalon syviä lihaksi harjoittavia liikkeitä, tunti päättyy aina rentoutukseen. Chi Ball tunnin tarkoitus on parantaa hengitystä, liikkuvuutta ja ryhtiä.

FoamRoller

Foamrolleria käytetään itsehoitona hierontaa ja lihaskalvojen aukaisemiseen. Itsehoitona tehty lihaskalvojen avaaminen, ”vapauttaminen”, on pehmytkudosten muokkausmenetelmä, jolla pyritään vaikuttamaan lihaskalvojen elastisuuteen. Foamroller on myös erinomainen työkalu erilaisiin lihaskunto-, stabilisaatio-, liikkuvuus ja tasapainoharjoitteisiin.

Stretching

Venyttely on lihasten pituuden lisäämistä erilaisten liikkeiden avulla. Venyttely on tärkeä osa lihashuoltoa. Tunnilla tehtävät venytysliikkeet auttavat lihaksia palautumaan ja lisäämään nivelten liikkuvuutta. Tunnilla käydään läpi kaikki päälihasryhmät, annetaan eri vaihtoehtoja liikkeisiin ja opastetaan oikeaan suoritustapaan.

Mobility

Liikkuvuudella tarkoitetaan kehon osien tasapainoista suhdetta liikkuvuuden ja stabiliteetin välillä. Keho pitää olla sekä stabiili että liikkuva kyetäkseen tuottamaan laadukkaita liikkeitä laajoilla liikeradoilla ja sitä kautta saavuttaa optimaalinen voimantuotto. Liikkuvuuden ja stabiilisuuden lisäksi harjoitukset kohdistuvat lihasten aktivointikyvyn parantamiseen.

YOGAFUNC

YOGAFUNC on hauska joogafitnesstunti musiikin tahdissa. YOGAFUNC perustuu perinteisiin joogatekniikoihin kuten Ashtanga Vinyasa Yoga. Ennen kaikkea YOGAFUNC -tunti soveltuu ihmiselle joka haluaa tutustua joogaan sukeltamatta liian syvälle jooga maailmaan ja sen perinteisiin. YOGAFUNC -tunnin jälkeen tunnet voivasi paremmin, olevasi energisempi paremmalla tasapainolla ja saavuttaneesi hieman mielenrauhaa. YOGAFUNC soveltuu myös osaksi voimaharjoittelua.

Martial Arts

Kuntonyrkkeily

Tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäen. Nyrkkeily nostaa peruskuntoa, vahvistaa hartiaseutua sekä rentouttaa hartiaseudun ja käsien lihasjännityksiä. Lisäksi kuntonyrkkeily kehittää koordinaatiota ja motorisia taitoja.

Itsepuolustus

Harjoitus pitää sisällään erilaisia toimintamalleja yleisimpien uhkatilanteiden varalle, otteista irrottautumisia sekä tärkeää tietoa henkilökohtaisen turvallisuuden parantamiseksi. Itsepuolustustunti on suunniteltu niin, että sille voi osallistua kuka tahansa kuntoon tai ikään katsomatta.

Aikido

Aikido On Kaiken Ikäisille Ja Kokoisille, Aktiivisille Ihmisille Sopiva Kamppailulaji. Aikidolle Ominaista On Hyökkääjän Voimaan Ja Liikkeeseen Mukautuminen Ja Sen Hyväksikäyttö Johdattamalla. Aikidossa Opitaan Taitoja, Joiden Avulla Voi Torjua Hyökkäyksen Vahingoittamatta Hyökkääjää Pysyvästi. Aikido Kehittää Yleiskunnon Lisäksi Tasapainoa, Koordinaatiokykyä Ja Notkeutta.

Taek Won Do

Taekwondo On Monipuolinen Ja Vaativa Harrastus- Ja Urheilulaji, Joka Kehittää Harrastajan Kuntoa, Voimaa, Nopeutta, Notkeutta Ja Koordinaatiota. Taekwondoon Sisältyy Useita Tekniikoita, Potkut Ja Lyönnit.

Muay Thai

Muay Thai eli Thainyrkkeily, on vauhdikas Liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. harjoitellaan Lyönti- Ja Potkutekniikoita, sparraamista Ja hiotaan Ottelusilmää.

Ju-Jutsu

Ju-Jutsu on kamppailulaji, joka sisältää: lyöntejä, potkuja, lukkoja, heittoja, kuristuksia sekä otteluja yhtä tai useampaa vastustajaa vastaan: matossa, pystyssä heittäen, potkien ja lyöden, vapaaotteluna Ja puolustautuen aseellista hyökkääjää/hyökkääjiä vastaan.

Kickboxing

Kickboxing eli potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Potkunyrkkeily sopii tehokkuutensa vuoksi erinomaisesti kuntoilumuodoksi. Käytännönläheiset tekniikat takaavat lajin toimivuuden myös itsepuolustuksessa.

PALLOILULAJIT

Pallot ja pelit hallussa? Tutustu eri palloilulajien saloihin tai nosta pelitaitosi tai taktiikkasi uudelle tasolle ammattilaisen opastuksella.

Koripallo

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti koripalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja

Jalkapallo

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti jalkapalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Lentopallo

Harjoitellaan tekniikkaa (syötöt, lyönnit, liikkuminen ja verkkopeli) sekä kehitetään monipuolisesti jalkapalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Pesäpallo

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti jalkapalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Tennis

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti jalkapalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Sulkapallo

Harjoitellaan Sulkapallon Perustekniikoita (Syötöt, Lyönnit, Liikkuminen, Pelaaminen Verkolla) Sekä Kehitetään Monipuolisesti Sulkapalloilijan Laji- Ja Fysiikkaominaisuuksia. Pelataan Ja Hiotaan Pelitaktiikkaa.

Sähly

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti jalkapalloilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Golf

Harjoitellaan putti- ja lähipelitekniikoita, punkkeri- ja swing harjoittelua, sekä peli- ja lajitaitojen hiomista.

SEIKKAILULIIKUNTA

Rakastatko seikkailua ja haasteita? Seikkailuliikunnan parissa pääset extrelajien pariin tai nauttimaan liikkumisesta luonnon helmassa.

Jousiammunta

Jousiammunta on taitolaji, joka sopii kaikille. Jousiammunta kehittää keskittymiskykyä ja vaatii harrastajaltaan malttia – ja tarjoaa erinomaisen vastapainon nykyajan kiireiselle elämänmenolle.

Kiipeily

Kiipeilyssä käytetään monipuolisesti käsiä, jalkoja ja kehoa apuna seinämien kiipeilyssä. Kiipeilyä voi harrastaa sisätiloissa tai ulkona luonnon kallioilla. Boulderointi tapahtuu lähellä maan pintaa ainoastaan omaa kehoa käyttäen. Köysikiipeilyssä kiipeilijän apuna on yläköysi ja sertifioitu varmistaja. Liidaus tarkoittaa kiipeilyä, jossa kiipeilijä kiipeää ja kiinnittää yläköyden kiipeilyreitillä oleviin kiinnikkeisiin. Kiipeilyopettajan kanssa opit erilaiset kiipeilytekniset taidot ja suoritat varmistajan sertifikaatin.

Laskeutuminen

Laskeutuminen on ohjattua laskeutumista pystysuora seinämää pitkin laskeutumisköyttä apuna käyttäen.

Melonta

Melonta suurkanootilla sopii kaikenlaisille aikuisryhmille.

TESTIT

Haluatko tietää omat kuntotasosi? Testit soveltuvat niin kunto- ja terveysliikkujille, kilpaurheilijoille ja huipputason urheilijoille. Testien avulla saat tietoa terveydentilasta, kehon koostumuksesta sekä lihastasapainosta. Testien avulla pystytään myös selvittämään hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä hermojärjestelmän suorituskykyä.

 • Energiatesti
 • Firstbeat
 • Kehonkoostumusmittaus
 • Lihaskuntotestit
 • Normaaliliikkuvuuden testit
 • Kävelytesti
 • Polkupyöräergometritesti
 • Tasotesti

VESILIIKUNTA

Päästä sisäinen vesipetosi valloilleen! Opi eri vesiurheilulajien salat ja/tai hio tekniikkaasi ammattivalmentajan opastuksella.

Vesijuoksu

Vesijuoksu on helppo ja hauska liikuntamuoto. Vesijuoksun avulla voi parantaa lihaskuntoa kokonaisvaltaisesti, sillä vedessä juostessa elimistön lihaksia käytetään monipuolisesti. Vesi on noin tuhat kertaa tiheämpää kuin ilma, jolloin se toimii hyvänä vastuksena ja kehittää lihaskuntoa. Vesiliikunta lisää lihasmassaa ja kiinteyttää siten lihaksia. Vesijuoksu on tehokasta, koska vesi vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistön lisäksi tuki- ja liikuntaelimistön ja hermoston toimintaa ja auttaa pitämään yllä hormonitasapainoa.

Vesijumppa

Vedessä tapahtuvaa tehokasta ja monipuolista vesiliikuntaa musiikin tahtiin. Lihaskuntoliikkeissä vesi toimiihyvänä vastuksena ja halutessa voidaan käyttää myös erilaisia lisävälineitä (vesijumppahanskoja, -keppejä tai solumuovipötkö) tehostamaan tai tukemaan liikettä. Allasharjoittelu sopivat kaikenkuntoisille liikkujille.

Vesihiihto

Vesihiihtäjä kiitää veden pinnalla yhdellä tai kahdella suksella veneen tai kaapelin vetämänä. Vesihiihto on hauska urheilulaji, joka kehittää tasapainoa, keskivartalonlihaksia ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa.

Uinti

Uimavalmennusta käsittää valmennusta uinnin perusteista kuin myös valmennusta edistyneemmille aina kilpauintitasolle. Uimavalmentajan johdolla pääset hiomaan uintitekniikkasi ja harjoittelemaan lajinomaisesti.

TALVILIIKUNTA

Liikkumista ja urheilua lumella ja jäällä! Opi eri talviurheilulajien salat ja/tai hio tekniikkaasi ammattivalmentajan opastuksella.

Hiihto

Hiihtovalmennus käsittää valmennusta perinteisen ja luisteluhiihdon tekniikasta kuin myös valmennusta edistyneemmille aina kilpahiihtotasolle. Hiihtovalmentajan johdolla pääset hiomaan hiihtotekniikkasi ja harjoittelemaan lajinomaisesti.

Jääkiekko

Harjoitellaan erilaisia taitoharjoituksia sekä kehitetään monipuolisesti jääkiekoilijan laji- ja fysiikkaominaisuuksia. Pelataan ja hiotaan pelitaktiikkaa.

Laskettelu

Lasketteluvalmennus käsittää peruslaskettelutekniikan opetuksen myös valmennusta edistyneemmälle tasolle. Lasketteluvalmentajan johdolla pääset hiomaan laskettelutekniikkasi ja harjoittelemaan lajinomaisesti.

Lautailu

Lautailuvalmennus käsittää peruslaskettelutekniikan opetuksen myös valmennusta edistyneemmälle tasolle. Lautailuvalmentajan johdolla pääset hiomaan laskettelutekniikkasi ja harjoittelemaan lajinomaisesti.

Lumikenkäily

Reippailu metsässä tai jäällä omiin kenkiin kiinnitettävillä lumikengillä.

YLEISURHEILU

Kuinka sinä pärjäisit kesäolympialaisissa? Ammattivalmentajan johdolla pääset kehittämään lajitaitojasi ja harjoittelemaan lajin vaatimaa fysiikkaa.

 • Aitajuoksu
 • Estejuoksu Korkeushyppy
 • Kolmiloikka
 • Keihäänheitto
 • Kiekonheitto
 • Kuulantyöntö
 • Kymmenottelu
 • Kävely
 • Pikajuoksu
 • Pitkänmatkan juoksu
 • Pituushyppy
 • Moukarinheitto
 • Seitsenottelu
 • Seiväshyppy
 • Triathlon

PERSONAL TRAINING

Kaipaako opastusta salilla, hienosäätö tekniikkasi ja/tai motivaattorin tsemppaamaan sinut parempiin suorituksiin. Valitse lajisi/tavoitteidesi mukainen Personal Trainer ja nosta harjoittelusi uudelle tasolle.

 • Fitness & BodyBuilding
 • Kestävyysurheilu
 • Mobility & flexibility
 • Ravintovalmennus
 • Sykeharjoittelu
 • Terveysliikunta
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Voimaharjoittelu

LESMILLS

Mikä on sinun lajisi supersuosituista LesMills lajeista? LesMills® ohjelmia ohjataan saleilla ja liikuntakeskuksissa, joilla on aktiivinen LesMills ohjelmakohtainen lisenssi. LesMills ohjelmalisenssit tulee olla ostettuna, ennen varauksen tekoa.

 • BodyAttack
 • BodyBalance
 • BodyCombat
 • BodyJam
 • BodyMove
 • BodyPump
 • BodyStep
 • BodyVive
 • BornToMove
 • CXWork
 • GRITCardio
 • GRITPlyo
 • GRITStrength
 • RPM
 • Sh´bam
 • SPRINT
 • TheTRIP
X

Message

Successfully Subscribed To Vivo Warriors
X

Error

Please Enter Valid Email
X

Error

Please Enter Email
X

Error

You Have Already Subscribed