TIETOA MEISTÄ

Vivo Warriors on maaliskussa 2016 perustettu startup yritys, joka tarjoaa digitaalisen markkinapaikan ammattilaisille ja asiakkaille. Digitaalinen online ratkaisu nopeuttaa oikean ammattilaisen varaamista sekä helpottaa varaustenhallintaa – web- tai mobiililaitteella.

VIVO Warriors luo uudenlaisen tavan asiakkaille löytää ja varata ammattilaisia. Missiomme on tarjota helpoin ja nopein tapa löytää halutut kriteerit täyttävä ammattilainen haluttuun tehtävään. Olitpa etsimässä palveluntarjoajia opiskelijoista maisteriin, VIVO Warriors tarjoaa laajan kirjon ammattilaisia, joiden koulutustaso ja lajikohtainen osaaminen on tarkistettu.

We, VIVO Warriorsissa, uskomme objektiiviseen laatuun ja haluamme tehdä palvelun laatukäsitteen näkyväksi ja luotettavaksi. Tämä tarkoittaa, että kaikki palveluntarjoajat kvalifioidaan Vivo Warriors tiimin toimesta ja edelleen asiakkaat saavat pistettää kokemansa palvelun. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä selkeän laatumielikuvan luomiseksi, auttaa asiakasta tekemään oikeita valintoja.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, joten kaikki tyytymättömyystapaukset tutkitaan. Tutkittujen ja todennettujen tapausten kohdalla, asiakkaalla on mahdollisuus saada uusi palvelutoimeksianto vastaavat kriteerit täyttävältä ammattilaiselta. Kaikki palautteet ja kehitysideat ovat aina tervetulleita. Näin myös ammattilaisilla on mahdollisuus pisteyttää asiakkaat vastavuoroisuus periaatteen mukaisesti.

X

Message

Successfully Subscribed To Vivo Warriors
X

Error

Please Enter Valid Email
X

Error

Please Enter Email
X

Error

You Have Already Subscribed